Novosti/Aktivnosti

Objavljeno: 7. studenoga 2016. | Aktivnosti

Mladi na djelu

Grupa mladih iz Evangeličke crkvene zajednice Toholampi, Finske su nas posjetili sredinom listopada. Voditelj grupe i organizator misijskog putovanja Jani Heinineva radi u crkvenoj zajednici Toholampi kao voditelj mladih. Njemu Evangelička Crkva u Republici Hrvatskoj je poznata već od prije. On je sam odradio svoju međunarodnu praksu prije pet godina u crkvenoj zajednici Kutina. Ovo je već drugi put kako Jani Heinineva vodi sa sobom grupu mladih iz svoje zajednice na misijsko putovanje.

Mladi su tijekom svoga putovanja sudjelovali u životu crkvene zajednice Kutina ali i posjetili naš Biblijski kamp u Crikvenici poznavajući vjernike i službenike i iz drugih zajednica širom Hrvatske. U kutinskoj crkvi su mladi napravili puno toga od krečenja crkve do popravljanja nekih namještaja. Osim toga što su nam darovali svoje vrijeme, snage i darove sa sobom su donijeli i jednu donaciju za djecu: igračke za božićne poklone!

Sami su mladi opisali svoje putovanje sa Isusovim riječima:

«Ne izabraste vi mene, nego ja izabrah vas i postavih vas da idete i rod donosite i rod vaš da ostane te vam Otac dadne što ga god zaištete u moje ime.”

Ivan 15:16-17

Svi smo pozvani na djelo u Božjem Kraljevstvu!

Elina Braz de Almeida

kroatia-2k16-1 kroatia-2k16-13_full

kroatia-2k16-81 kroatia-2k16-132 kroatia-2k16-137

 

«Povratak